Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ

Δυστυχώς οι προειδοποιήσεις και οι εκκλήσεις των παραγόντων της ομάδας, η δημοσιοποίηση και οι όσο χαμηλοί τόνοι από μέρους της για την τραγική, χαοτική κατάσταση του γηπέδου Περαματος ΔΕΝ έπιασαν τόπο.
Έτσι κατά το προηγούμενο διήμερο, άγνωστοι διέρρηξαν με βίαιο τρόπο την κεντρική πόρτα των αποδυτηρίων της ΕΝΩΣΗΣ και προέβησαν στην κλοπή κλιματιστικού συστήματος, τηλεόρασης νέας τεχνολογίας, αθλητικού υλικού ανυπολόγιστης μέχρι στιγμής αξίας, ενώ έσπασαν με ιδιαίτερη μανία τα ντουλάπια, σιδερένια και ξύλινα όπου φυλάσσονταν αθλητικό και άλλο υλικό. Στο τόπο της διάρρηξης βρέθηκαν κάποια από τα διαρρηκτικά σύνεργα των δραστών από τα οποία ήδη έχουν ληφθεί αποτυπώματα από την σήμανση. Να σημειωθεί ότι έχει υποβληθεί μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Περάματος, ενώ υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω νομικές ενέργειες καθότι, όπως γνωρίζει ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς, αλλά και η τοπική κοινωνία του Περάματος ήδη από καιρό έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι (ΔΉΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, Αστυνομία) γι αυτό το ενδεχόμενο σε συνδυασμό με το περσινά ανάλογα γεγονότα στα αποδυτήρια του Πυθαγόρα, και τις κλοπές του καλωδίου ρεύματος αξίας 600 και πλέον ευρώ το οποίο ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ από μέρους μας και τις ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ μερικώς ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, και ενώ η ομάδα έχει ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6/8.

Η κατάσταση όπως καταλαβαίνουμε όλη έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον Δήμο Περάματος να παραμένει απαθής στην καταστροφή και των τελευταίων υποδομών της πόλης, ενώ δίνονται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ προφορικές «άδειες» εισόδου από κύκλους του ΔΗΜΟΥ όπως αναφέρεται με θράσος από περιοίκους του γηπέδου περί ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ομάδα υπάρχει πλέον έντονη αγανάκτηση και οργή αλλά και αποφασιστικότητα ώστε να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Καλούνται και τα άλλα σωματεία που είτε έχουν βιώσει αλλά και πρόκειται να βιώσουν την ίδια κατάσταση να πάρουν θέση αλλά και να δράσουν από κοινού, ώστε να καταλάβουν κάποιοι κουφιοκέφαλοι, πολιτικάντηδες, δημοσιοσχεσίτες του αίσχιστου είδους ότι το γήπεδο Περάματος ΔΕΝ είναι χώρος περιπάτου, ΔΕΝ είναι παιδική χαρά, ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ και μάλιστα τις κρίσιμες ώρες που οι πράξεις αυτές συντελούνται, ΚΛΕΙΣΙΜΟ του αγωνιστικού χώρου ώστε να προφυλάσσεται από βανδαλισμούς. Αντ´ αυτού και στις δίκαιες διαμαρτυρίες των παραγόντων του Συλλόγου, ως ´´απάντηση´´ έχουν αναγραφεί αισχρότατα συνθήματα , καθώς η πλαδαρότητα από μέρους των υπευθύνων και συγκεκριμένα του ΔΗΜΟΥ Περάματος έχει εκληφθεί ως ανοχή στην ανομία στην αυθαιρεσία και τον χουλιγκανισμό.