Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΔΕΠΑΝΟΜ. ΜΕ 50.000 ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑΝΟΜ, Δημήτρης Σαράφογλου  κατηγορούμενος για
κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου (της ΔΕΠΑΝΟΜ δηλαδή), αφέθηκε ελεύθερος με
περιοριστικούς όρους 50.000 ευρώ εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Γλυτώνει κι αυτός την προφυλάκιση με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, στην μεγάλη έρευνα που διεξάγεται από τους ειδικούς ανακριτές, Σπ.Γεωργουλέα και Χριστ.Μάρκου για την καταλήστευση του δημοσίου από έργα που πλήρωσε ο λαός αλλά δεν έγιναν ποτέ. Είτε έγιναν και υπερκοστολογήθηκαν. Είτε έγιναν μισά και καταληστεύθηκαν από τα πιράνχας της δημόσιας εργολαβίας.
Τους ίδιους όρους δηλαδή που επιβλήθηκαν και στον νομικό σύμβουλο της ΔΕΠΑΝΟΜ Δημήτρη Σκαρίπα, για τον οποίο το ερώτημα παραμένει εάν εξακολουθεί και είναι νομικός σύμβουλος της ΔΕΠΑΝΟΜ. Το ότι παραιτήθηκε από τη θέση του ειδικού συνεργάτη του Ρουπακιώτη δεν λέει τίποτα. Δεν κατηγορείται και δεν είναι ελεύθερος με βαρύτατους για νομικό σύμβουλο όρους επειδή ζημίωσε τον ... Ρουπακιώτη ή το ... Υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά την ΔΕΠΑΝΟΜ, και θα είναι τεράστιο ζήτημα εάν εξακολουθεί και συμβουλεύει νομικά την ΔΕΠΑΝΟΜ, όταν κατηγορείται για κακούργημα σε βάρος της ΔΕΠΑΝΟΜ ακριβώς λόγω των ... νομικών συμβουλών του! Μεγάλο ζήτημα επίσης προκύπτει και για άλλον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑΝΟΜ, τον Χρήστο Στάντζο, στον οποίο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι 20.000 ευρώ εγγύησης και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.