Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ακούσατε ακούσατε.Αρχιζουν και ταζουν στους πολιτες αυτης της χωρας που απειλειται με οικονομικη και κοινωνικη εξαθλιωση οτι οταν βγουν θα σβησουν τα δανεια και τα χρεη τους.
Κοιταξτε που εφτασε αυτη η σαπιλα που μας εφερε ως εδω.Να βγαινουν και να παρακαλανε για να μπορεσουν οχι μονο να ξαναεκλεγουν αλλα και να μπορουν να κυκλοφορουν ελευθεροι και ανενοχλητοι στο δρομο σαν να μην εγινε τιποτα.
Δεν εχουν το σθενος της παραιτησης απο τα αξιωματα τους αλλα και της συγνωμης απο τον Ελληνικο λαο που δοκιμαζεται.Εμεις οι νεοτεροι ακουγαμε για πεινα και δυστυχια απο τους μεγαλυτερους που μαζευαν οικονομιες (οσες μπορουσαν βεβαια) και τους λεγαμε οτι πασχουν απο  κατοχικο συνδρομο.Που να ξεραμε τις μας φυλαγαν για το μελλον;
Αν δεν ειναι αυτη η μεγαλυτερη νεοτερη κατοχη που ζουμε τοτε ποια ειναι;Τωρα λοιπον βγαινει ακρη γιατι τοσοι βουλευτες,καναλαρχες,μεγαλοβιομηχανοι και πολλοι ΑΛΛΟΙ εβγαζαν σιγα σιγα και στα κρυφα τοσα λεφτα στο εξωτερικο.Ας μην εξετασουμε τωρα που βρηκαν τετοια ποσά γιατι θα διαβαζουμε για ωρες.Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις απο εδω και περα.
Εχουν περασει 3 χρονια περιπου που αρχισε αυτη η εκμεταλευση των Ελληνων πολιτων και ακομα τους εχουμε και μας κυβερνουν.Μας καταπατησαν ολα μας τα δικαιωματα,ολα μας τα πιστευω,την ιδια μας την ζωη.
Να ζουμε με φοβο γιατι ετσι θελει η νεα ταξη στην Ευρωπη.Μας θελουν μια αποικια που να μπορουν να την ξεζουμισουν απο ακρη σε ακρη.Ολος ο πλανητης απορει πως ακομα οι Ελληνες δεν επαναστατησαν ακομα!Τι αλλο πρεπει να κανουν για να βγουμε επιτελους στον δρομο και να μεινουμε εκει μεχρι να καθαρισει αυτη η βρωμια!
Ως ποτε θα φοβομαστε τι θα ακολουθησει αφου ηδη το γνωριζουμε;Να μπουν μεσα στα σπιτια και να μας πετουν εξω;
Και αυτο θα γινει καποια στιγμη.Η απολυτη εξαθλιωση!
Οσο μικρα και να ειναι τα παιδια μας καταλαβαινουν οτι εχει αλλαξει η ζωη τους μεσα σε 3 χρονια.Αν δεν κανουμε κατι θα μας φυγουν καποια στιγμη οπως εφυγαν και καποιες παλαιοτερες γενειες μεταναστες.Τοτε θα σβησει αυτο που τωρα ονομαζουμε ΕΛΛΑΔΑ.
Εγω τουλαχιστον απο την πλευρα μου θα κανω τα παντα για να το αποτρεψω με το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κοστος αν θελω να λεγομαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ.Εχουμε μεινει μονο στα σχόλια που κανουμε απο το facebook και τα blogs καθισμενοι στα καναπεδακια μας και δεν βλεπουμε την πραγματικοτητα που ζουμε καθε μερα.Οσοι εχουν ακομα χρηματα παρακαλανε μεσα τους να προλαβει να γινει κατι καλο πριν τους τελειωσουν.Αλλα δεν ειναι ετσι δυστυχως.Απλα δεν το βλεπουν ακομα.Σε λιγο θα μας βαλουν να σκοτωνοματε μεταξυ μας οσο και να σας φαινεται τραβηγμενο.
ΤΩΡΑ πρεπει να ειμαστε ΟΛΟΙ μια γροθια γιατι εχουμε ενα κοινο σκοπο.
Και για οσους το διαβασουν αυτο και το μεταφερουν και σε αλλους.
Δεν ειμαι καθοδηγουμενος,δεν τα παιρνω απο πουθενα. Ανεργος ειμαι με οικογενεια οπως ολοι.
Δεν ειμαι γραφικος ουτε δηθεν εθνικιστης.Αλλα εχω ΦΩΝΗ.Και οσο μπορω θα ΦΩΝΑΖΩ.
Τα εχω τετρακοσια και ΜΠΟΡΩ να σκεφτομαι και να αποφασιζω ΕΓΩ για την ζωη μου και οχι οι ΑΛΛΟΙ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ.
ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ.
ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ. 


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ