Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Κορυδαλλός και δημοτικές εκλογές

Μπορεί σε άλλους δήμους να αυξάνονται οι υποψήφιοι στον Κορυδαλλό μειώνονται!

Μπορεί γιατί ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης να έχει πολύ μεγάλα ποσοστά ή γιατί κάποιοι υποψήφιοι να δυνάμωσαν αρκετά ώστε να μπορούν να πάρουν αρκετές έδρες λόγω του νέου εκλογικού νόμου.
Πάμε λοιπόν να δούμε κάποια πράγματα με τους υποψήφιους και τις συνεργασίες όπως φαίνονται μέχρι τώρα.


Ο Γιάννης Μελάς επιστρέφει στον συνδυασμό του δημάρχου μετά την αυτόνομη κάθοδό του στις προηγούμενες εκλογές αυξάνοντας και άλλο την δύναμη του δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη.
Ο Γιάννης Διάκος μετά και την δήλωση της υποψηφιότητας του με τον Γιάννη Δημόπουλο δίνει και αυτός μια ουσιαστική βοήθεια στην νέα παράταξη.
Από το χώρο του ΚΚΕ ήδη έχει ανακοινωθεί η Ελευθερία Παπουτσιδάκη.
Μια υποψηφιότητα που πολλοί δεν περίμεναν ήταν του Νίκου Χουρσαλά.
Με προεκλογικό αγώνα σαν υποψήφιος βουλευτής όλοι περίμεναν την κάθοδό του στην Β' Πειραιά με την ΝΔ.
Στηρίζοντας(;;;) υποψήφιους από τις άλλες παρατάξεις κάποιος θα νομίζει ότι η ΝΔ στο Κορυδαλλό έχει χωριστεί στα δύο ή στα τρία αλλά η δυναμική του Νίκου Χουρσαλά,μιας και έχει περάσει σαν δημοτικός σύμβουλος, φαίνεται ότι θα του φέρει τις ψήφους αυτές.
Σήμερα έχει την δική του συγκέντρωση στις 6:30μμ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Κορυδαλλού.

Αυτά και άλλα πολλά θα φανούν το επόμενο διάστημα με τις κινήσεις των παρατάξεων σε επίπεδο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Από την πλευρά μας θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους υποψηφίους στο δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ότι οι συνεργασίες όπως αυτές στον δήμο Κορυδαλλού επιβάλλονται κάποιες φορές για το καλό όλων βάζοντας στην άκρη τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες.
Μάλλον η καρέκλα είναι πολύ γλυκιά για μερικούς που ή δεν τους ήξερε κανείς μέχρι τώρα στο δήμο ή κάποιοι τους έσπρωξαν για να επωφεληθούν οι ίδιοι!!!
Όλα θα φανούν στην πορεία του καθένα από αυτούς!


πηγή:  https://apokalipsitorra.blogspot.com