Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Οι τρομοκράτες του ελληνικού λαού καταδικάζουν την τρομοκρατία

Οι τρομοκράτες  του ελληνικού λαού καταδικάζουν την τρομοκρατία και ξεχνάνε ότι "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί".
Ποτέ ο Ελληνικός λαός δεν έχει "δουλευτεί" για τόσο μεγάλο διάστημα από τόσους λίγους δοσίλογους. Ποτέ ο λαός δεν πλήρωσε  και συνεχίζει να πληρώνει τόσο βαρύ τίμημα.
Σε μια εποχή, που η τρομοκρατία επανεμφανίζεται ως απειλή για τη δήθεν Δημοκρατία ,αλλά και για την ίδια τη χώρα, είναι περίεργο που "σταυροφορία" κατά της τρομοκρατίας  αναλαμβάνουν όχι εκείνοι οι οποίοι αποδεδειγμένα αγωνίστηκαν  εναντίον, αλλά εκείνοι οι οποίοι επωφελήθηκαν από την τρομοκρατία.
Όταν κινδυνεύουν οι δοσιλογοι και οι χορηγοί τους,επανεμφανίζεται η τρομοκρατία.για να σπείρει το φόβο στον λαό και να περάσει το μήνυμα,χωρίς δοσίλογους κινδυνεύει η Δημοκρατία.. Όλα αυτά τα επιτυγχάνουν εις βάρος του ελληνικού λαού, γιατί ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ. Ελέγχουν όλους τους μηχανισμούς ενημέρωσης του λαού. Τα επιχειρούν άφοβα, γιατί απλούστατα δεν υπολογίζουν την αντίδραση του ελληνικού λαού. 
Εφόσον δεν υπάρχει κανένας να σταματήσει το παρακράτος, θα το κάνουν. Τι τους νοιάζει αν η κυβέρνηση της συμφοράς είναι μισητή   στον κόσμο; ...Η δουλειά να γίνεται. Τι τους νοιάζει αν οκυβερνά με το 18% του 28% του λαού; ...Η θέση του Πρωθυπουργού να μην χάνεται για τη συμμορία ...Η εξουσία να μην χαθεί. Όλα τα άλλα είναι εύκολα. Με τη δύναμη που διαθέτουν σήμερα, δεν θα άφηναν μια ανταγωνιστική Δεξιά ανεξέλεγκτη να εκμεταλλευτεί τα εγκλήματά τους και να τους φέρει "απέναντι" στον λαό