Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Δελτιο τύπου ''ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ''




Κερατσίνι Δραπετσώνα, 12 Απριλίου 2014

Η Δημοτική παράταξη Κερατσινίου Δραπετσώνας «ΠΟΛΙΤΕΙΑ Αλληλεγγύης – Ανάπτυξης», δημοσιοποίησε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της πόλης.

Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων είναι νέα πρόσωπα ως προς την ηλικία και την ενασχόλησή τους με τα κοινά του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Χρήστος Σαλαλές ,με αφορμή την ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η παράταξή μας είναι σχήμα ανεξάρτητο, χωρίς πολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις. Μοναδική μας ιδεολογία είναι η πόλη, μοναδικό μας μέλημα η αντιμετώπιση των θεμάτων της. Τα οξυμένα τοπικά προβλήματα δεν έχουν χρώμα, ενώνουν, δεν χωρίζουν. Στην παράταξή μας συναντώνται παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις απ’ όλες τις συνοικίες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Συμμετέχουν νέα πρόσωπα που φέρνουν φρέσκο αέρα στην πόλη, έχουν όρεξη και μεράκι για δουλειά, δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Κύριο χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου μας είναι η μεγάλη συμμετοχή γυναικών και νέων ηλικίας κάτω των 30 ετών. Μαζί θα εργαστούμε για να δώσουμε ζωή στην πόλη. Τον δρόμο της δημιουργίας δεν θα τον βαδίσουμε μόνοι μας. Θα καλέσουμε και θα συμπορευτούμε με τους φορείς της πόλης, με όλα τα αξιόλογα κοινωνικά στελέχη και τις κοινωνικές δυνάμεις που ανήκουν σε άλλα ψηφοδέλτια. Οι στόχοι είναι κοινοί και συγκεκριμένοι: Αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας, δημιουργία δικτύου κοινωνικής προστασίας για την υποστήριξη των απόρων και φτωχών οικογενειών, επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και των υποδομών, δράσεις για τη δημιουργία εσόδων στην πόλη.»