Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ομάδα ΔΙΑΣ και ΝΑΦΤΑ




Την ομάδα ΔΙΑΣ στο Πειραιά την γνωρίζουμε όλοι,τα προβλήματά τους όμως λίγοι.
Αφού λοιπόν μετά από τόσα χρόνια κανείς δεν βρήκε μια λύση στο πρόβλημα στέγασης της ομάδας ΔΙΑΣ από τα κοντέινερ-γραφεία κάτω από την γέφυρα στον Δραπετσώνα μας ήρθε μια επιστολή από τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Τσιτούρη με την Ελληνική Λύση σχετικά με το θέμα αυτό.


''Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το πρόβλημα στέγασης και όχι μόνο αυτή ,με την ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκεται εδώ και χρόνια μέσα στα κοντέινερ.
Εκτός του ότι είναι εκτεθειμένοι σε κάθε κακόβουλη ενέργεια μιας και ο χώρος κάτω από την γέφυρα που βρίσκονται δεν μπορεί να φυλάσσεται σωστά,αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις μηχανές λόγω της αλμύρας μιας και είναι ακριβώς δίπλα στην θάλασσα.
Σε αυτό να προσθέσουμε την μη λειτουργικότητα πάνω από το μισό των μηχανών,τον μη σωστό εξοπλισμό των αστυνομικών και αν δεν υπήρχαν και οι δωρεές ο αριθμός θα ήταν πολύ μεγαλύτερος.
Να βάλουμε σε αυτό και το ένα περιπολικό από τα τρία που θα έπρεπε να υπήρχαν και που είναι πολύ παλιό!!
Επειδή η Ελληνική Λύση δεν μπήκε ακόμα στην βουλή για να μπορεί να κάνει ερωτήσεις στους αρμόδιους υπουργούς, δόθηκε από εμένα σε βουλευτές να πάνε το θέμα στην βουλή.
Μόνο ο βουλευτής Α' Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος κατέθεσε τελικά την ερώτηση.
Θα ήθελα να προτείνω στον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο,να παραχωρήσει του κτηρίου της ΝΑΦΤΑΣ που έτσι και αλλιώς τελεί υπό διάλυση και είναι ανεκμετάλλευτο.
Πιστεύω ότι θα κοιτάξει προσεκτικά το πρόβλημα αυτό και θα μας βρει λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα της ομάδας ΔΙΑΣ και που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν πόσα μας έχει προσφέρει στο δήμο μας αλλά και στου γύρω δήμους.Από την πλευρά μου θα ζητήσω να συναντηθούμε για να συζητήσουμε αυτή την δυνατότητα και τις δυσκολίες της αν υπάρχουν.''

Μετά από αυτή την επιστολή του Γιάννη Τσιτούρη μας έγινε γνωστό ότι η ομάδα ΔΙΑΣ με προσωπική εργασία και πολλοί ακόμα (που δεν γνωρίζουμε ακόμα) μπορούν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς στην αξιοποίηση του κτιρίου.

Μακάρι να τελειώσει το χρόνιο πρόβλημα της ΔΙΑΣ και να ξέρουν ότι σε αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσουμε όλοι γιατί το αξίζει!


πηγή  https://apokalipsitorra.blogspot.com