Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος με καίκι στην Θάσο

Στην Καβάλα και στη Θάσο θα βρεθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 1 και 2 Φεβρουαρίου αντίστοιχα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος, και με αφορμή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Καβάλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Θάσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που την υπογράφει ο πρόεδρός Παναγιώτης Μαντέχος, «με την ευκαιρία του προσυνεδριακού διαλόγου των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θα διεξαχθεί στην Καβάλα στις 2 του μηνός Φεβρουαρίου ο πρόεδρος κ. Πάνος Καμμένος εκπληρώνει την υποσχεθείσα επίσκεψη του στη Θάσο. Στο νησί μας θα βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου. Η Συντονιστική επιτροπή Θάσου μετά την υποδοχή στο αρχαίο λιμάνι της Θάσου θα συνοδεύσει τον πρόεδρο σε επισκέψεις στις δημόσιες υπηρεσίες και Δήμο Θάσου. Μετά την ξενάγησή του από τον Δήμαρχο στο αρχαιολογικό μουσείο θα ακολουθήσει ομιλία στο Καλογερικό περί την 12.30 μμ. Στην εκδήλωση θα κληθούν εκπρόσωποι του Δήμου Θάσου, φορείς παραγωγικών τάξεων, πολιτιστικών και κοινωνικών ομάδων, πολίτες και φίλοι. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη διότι χωρίς την συμμετοχή του δημιουργικού και υγιούς κομματιού της κοινωνίας καμιά πολιτική πράξη δεν θα προσφέρει ελπίδα και μέλλον σ’ αυτόν τον πολύπαθο τόπο».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην Καβάλα, θα έχει ως θεματολογία τις «πλουτοπαραγωγικές πηγές» και τις «Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ)».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει συσταθεί Κεντρική Προσυνεδριακή Οργανωτική Επιτροπή (ΚΠΟΕ), και εκτελεστικές Περιφερειακές Προσυνεδριακές Επιτροπές στις 13 Διοικητικές Περιφέρειες, οι οποίες απαρτίζονται από έναν εκπρόσωπο της συντονιστικής του κάθε Νομού που ανήκει στην Περιφέρεια. Επικεφαλής τίθενται οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι κοινοβουλευτικής ευθύνης βουλευτές, ενώ συμμετέχει ο αντίστοιχος σύνδεσμος της γραμματείας οργανωτικού. Το πλαίσιο συζήτησης κάθε προσυνεδρίου θα περιλαμβάνει: α) Οργάνωση-Καταστατικές Αρχές, β) Πολιτική φυσιογνωμία-Ιδεολογικό, γ)Εθνική Πρόταση- Κυβερνητικό Πρόγραμμα, και δ) ειδική θεματολογία ανά προσυνέδριο.

Με τη λήξη του προσυνεδριακού διαλόγου, συγκροτείται  Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) η οποία θα προκύψει από την εκλογή εκπροσώπου ανά περιφέρεια και τη συμμετοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Διοικούσας Επιτροπής και μελών που θα οριστούν από την προσυνεδριακή διαδικασία, με απόφαση του προέδρου του κινήματος. Οι εκπρόσωποι της περιφέρειας θα εκλεγούν ένας ανά προσυνέδριο. Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) θα καθορίσει το πλαίσιο διεξαγωγής του συνεδρίου. Με την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου ξεκινά παράλληλα αντίστοιχη διαδικτυακή διαδικασία σε ψηφιακή πλατφόρμα.