Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μαυρογιαλούροι> Ο πρωθυπουργός υπόσχεται το 50% των συντάξεων που δεν μπορεί να δώσει και ο άλλος προστάτης των Εφοριακών!






O τρόπος χειρισμού της λίστας Λαγκάρντ η οποία σβήστηκε με χυδαίο τρόπο από το χάρτη του ΣΔΟΕ αλλά και η με δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπιση των υπαλλήλων της Βουλής αποδεικνύουν, πως το βαθύ, αρρωστημένο, διαπλεκόμενο, πελατειακό και κρατικοδίαιτο παρακράτος της μεταπολίτευσης είναι εδώ.
Την ίδια στιγμή η απερίγραπτη κυβέρνηση, εκβιάζοντας σχεδόν, επιτυγχάνει μια απόφαση υπέρ της από τον Άρειο Πάγο για το χουντικό χαράτσι της ΔΕΗ.
Δεν είναι μακριά η μέρα που οι πανηγυρισμοί από τις τεχνητές ενέσεις των διεθνών οίκων αξιολόγησης θα γίνουν κομμάτια και θρύψαλα και θα αρχίσουν ξανά οι επικήδεια για την ελληνική οικονομία αλλά και τη χώρα. Κι όταν επανέλθουν-πολύ σύντομα-τα μαύρα κοράκια αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει δυνατότητα αναστροφής του κλίματος.
Οι δανειστές μας δεν θα αργήσουν να διαπιστώσουν ότι η Ελλάδα παραμένει μια βαθιά διαπλεκόμενη χώρα, η οποία είναι βουτηγμένη στην σήψη και η οποία πολτοποιεί ακόμη και τους πιο ένθερμους μεταρρυθμιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τεχνοκράτης Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος μετά από λίγους μήνες στον υπουργικό θώκο κατάντησε «Βενιζέλος» και «Παπακωνσταντίνου»!
Ο τεχνοκράτης Στουρνάρας που μιλούσε για ανάπτυξη σέρνεται πίσω από το χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ που επινόησε ο Βενιζέλος και «νομιμοποίησε» ο νομικός του σύμβουλος Αναστάσιος Μπάνος. Μιλάμε για κατάντια, ενός υπουργού ο οποίος κατ΄επανάληψη μπροστά στις κάμερες έλεγε πως από στιγμή σε στιγμη φθάνει η λίστα Λαγκάρντ.
Το πόσο έωλη και επικίνδυνη ακόμη και για την ίδια είναι η κυβέρνηση φάνηκε σήμερα κιόλας με τον πρωθυπουργό Σαμαρά να υπόσχεται ότι όσοι θα βγαίνουν σε σύνταξη θα λαμβάνουν το μισό μισθό τους ώσπου να βγει η τελική σύνταξη. Λίγες ώρες αργότερα ταμεία όπως το ΙΚΑ παραδέχθηκαν ότι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτή την φαντασιακή πρωθυπουργική υπόσχεση. Πόσο σοβαρή είναι αυτή η εικόνα για έναν πρωθυπουργό;
Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια συγκυβέρνηση όταν είναι ανίκανη να κάνει μια ιδιωτικοποίηση πέρα από την μοιρασιά της δημόσιας περιουσίας ανάμεσα στους νταβατζήδες. Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια συγκυβέρνηση όταν επιλέγει να διατηρεί ακόμη και τους διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους στις θέσεις τους.
Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια συγκυβέρνηση όταν υποκλίνεται στους υπαλλήλους της Βουλής, επειδή αποτελούν εξαρτήματα της πολιτικής νομεκλατούρας. Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια συγκυβέρνηση όταν διατηρεί έναν στρατό δημοσιογράφων και πάσης φύσεως υπαλλήλων σε αχρείαστα κρατικά κανάλια;
Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια συγκυβέρνηση όταν συστηματικά αρνείται να εντοπίσει τους φοροφυγάδες και το μαύρο χρήμα. Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια συγκυβέρνηση όταν το μόνο μέτρο «εξόδου» από την κρίση που κατάφερε ήταν το χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ.
Μόνο στα τρελά ονειρά τους οι 3 της συγκυβέρνησης θα πρέπει να ελπίζουν ότι θα κοιμίσουν τους δανειστές μας και θα την βγάλουν καθαρή μην κάνοντας τίποτα. Η προκλητική συμπαιγνία των 3 της συγκυβέρνησης οι οποίοι παίζουν χωρίς αντίπαλο –μια και ο Τσίπρας είναι διαρκώς αλλού και τα υπόλοιπα στελέχη πέρα βρέχει-οδηγεί την χώρα σε ολοκαύτωμα.
Το 2013 θα είναι ολέθριο για την Ελλάδα εαν δεν καταφέρουμε με κάποιο τρόπο να απαλλαγούμε από το σημερινό πολιτικό προσωπικό, το οποίο για ιδιοτελή συμφέροντα κρατάει την χώρα στην λίθινη διαπλεκόμενη εποχή και κοροιδεύει ακόμη και τους δανειστές μας. Εκτός κι αν προκειται για συμπαιγνία της ελληνικής πολιτικής τάξης και των Τροικανών με μόνο στόχο της φτωχοποίηση του πληθυσμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φτωχοποίηση ήταν επιλογή Παπακωνσταντίνου όταν ο τότε υπουργός Οικονομικών επέλεξε αντί των απολύσεων στο Δημόσιο, όπως του είχε προταθεί από την Τρόικα, τις οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Η φούσκα του πολιτικού προσωπικού θα σκάσει μέσα στο 2013, τότε που θα νιώσει ο καθένας από μας στην τσέπη του και στην ζωή του, την κόλαση που μας ετοίμασαν. Οι συνέπειες της θα είναι ανυπολόγιστες για τη χώρα και τον λαό της...
Πηγή   http://kourdistoportocali.com/articles/16950.htm