Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Υποψήφιος Με την Βάνα Δατσέρη και την Επόμενη Μέρα ο Νίκος Αντωναράκης



Ο επικεφαλής την δημοτικής παράταξης Κερατσινίου-Δραπετσώνας ''Σύγχρονη Πόλη'' Νίκος Αντωναράκης, έκανε την τελευταία στιγμή την κίνηση - έκπληξη να κατέβει στις εκλογές συνεργαζόμενος με την Υποψήφια Δήμαρχο  Βάνα Δατσέρη και την ''Επόμενη Μέρα''.

Αρχικά όλοι γνώριζαν ότι δεν θα προχωρούσε σε κάποια κίνηση ώστε να κατέβει σαν υποψήφιος δήμαρχος αλλά ούτε και σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με άλλη παράταξη.
Μην ξεχνάμε ότι ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής γραφείου τύπου του υποψήφιου βουλευτή με την  Ελληνική Λύση Γιάννη Τσιτούρη.

Βέβαια γνωρίζαμε ότι υπήρχαν όλο αυτό το διάστημα συναντήσεις με πολλούς υποψήφιους δημάρχους.
Πάντα αποδεχόταν τις προσκλήσεις όλων συζητώντας τα προβλήματα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά αφού στο παρελθόν υπήρξε τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

Προτάσεις  έγιναν και από υποψήφιους δημάρχους γειτονικών δήμων.Αυτό δείχνει πόση εκτίμηση και σεβασμός υπάρχει προς το πρόσωπό του.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε όλους όσους του έκαναν πρόταση για την συμμετοχή στα ψηφοδέλτιά τους.

Το μόνο που μένει είναι να εκλεγεί ώστε να μπορέσει να συνεργαστεί όπως λέει και ο ίδιος με όλους ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της πόλης και μαζί με νέες ιδέες να γίνει το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα την Επόμενη Μέρα μια όμορφη και Σύγχρονη Πόλη.