Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Παράδειγμα προς μίμηση η κίνηση του Χρήστου Νικολόπουλου Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας με την Ελληνική Λύση


Παράδειγμα προς μίμηση η κίνηση του κ.Χρήστου Νικολόπουλου Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας με την Ελληνική Λύση.
Καλύπτει τα έξοδα για τις εκδρομές των σχολείων τους σε παιδιά που οι οικογένειες τους δεν μπορούν να πληρώσουν!
Διαβάστε την ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

''Κάποιοι περάσαμε δύσκολα παιδικά χρόνια και με πολλές στερήσεις. Χωρίς πολλά παιχνίδια και χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εκδρομές είτε με την οικογένεια, είτε με το σχολείο επειδή δεν το επέτρεπε η οικονομική μας κατάσταση.
Δυστυχώς στις μέρες μας και με την οικονομική κρίση που βιώνουμε πολλά παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα και τη χαρά να συμμετέχουν στις εκδρομές που διοργανώνουν τα σχολεία τους.
Και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το χαμόγελο ενός παιδιού, αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να καλύψω τα έξοδα οικογενειών που αποδεδειγμένα έχουν οικονομικό πρόβλημα, ώστε τα παιδιά τους να συμμετέχουν στις μονoήμερες, διήμερες και τριήμερες εκδρομές που κάνουν τα σχολεία τους.
Και επειδή ίσως κάποιοι δουν αυτή την κίνηση αποκλειστικά και μόνο λόγω της ενασχόλησης μου με την πολιτική, δηλώνω και δίνω τον λόγο μου ότι το ίδιο θα κάνω και την επόμενη σχολική χρονιά ανεξαρτήτως αν εκλεγώ ή όχι στις επερχόμενες εκλογές. 

Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω όσοι γνωρίζετε οικογένειες που δυσκολεύονται πραγματικά να στείλουν τα παιδιά τους στις εκδρομές να μου στείλετε μηνύματα είτε εδώ, είτε στο προσωπικό μου προφίλ ώστε να έχουμε όλοι τη χαρά να βλέπουμε χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα.''