Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Νίκος Νικολεουσάκος: Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεπερνά ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες




Συνδημότες φίλες και φίλοι

Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη που έχει ως στόχο να δημιουργήσει κουλτούρα συνεργασίας, διότι η κοινωνία απαιτεί υπερβάσεις χωρίς στεγανά και παρωπίδες, αναδεικνύοντας αποτελεσματικό σχέδιο διοικήσεως της πόλης μας, με αξίες, διαφάνεια και ανθρωπισμό.

Έτσι λοιπόν μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης « Πολίτες για τον Κορυδαλλό » στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου.

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές ορίζουν το θεσμικό πλαίσιο που πρέπει συνειδητά όλοι μας, ως συμμετέχοντες σε αυτές, να κατανοήσουμε τον διευρυμένο κοινωνικό ρόλο του θεσμού, για την προώθηση της παιδείας, του Αθλητισμού, του πολιτισμού, της ασφαλείας και κοινωνικής προστασίας, της επιχειρηματικής ανάπτυξης, της στήριξης της νεολαίας, όπως και την βελτίωση του περιβάλλοντος της πόλης μας.

Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεπερνά ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και ο παραμένων στόχος είναι, η υπηρεσία στους δημότες με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

ΝΙΚΟΛΕΟΥΣΑΚΟΣ Κων/νου ΝΙΚΟΛΑΟΣ