Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Εκχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ μέρος της δημοτικής περιουσίας του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας





Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει εδώ και λίγες μέρες η επικείμενη εκχώρηση στο Υπερταμείο μέρος την δημοτικής περιουσίας του δήμου Κερατσινίου-Δραπατσώνας.
Σε αυτό περιλαμβάνονται το



1ο ΓΕΛ Κερατσινίου, 2ο Γυμνάσιο,2ο ΓΕΛ Κερατσινίου μαζί με το γυμναστήριο, τα 8ο, 12ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία Κερατσινίου, τα 11ο και 13ο Νηπιαγωγεία), ο αρχαιολογικός χώρος ''Καστράκι'', παιδικές χαρές και πλατείες, μέρους του πάρκου Σελεπίτσαρι (μαζί με το θερινό κινηματογράφο), η περιοχή ανάπλασης του ''Απρόοπτου'' στη Δραπετσώνα, τα κλειστά γυμναστήρια ''Κασσιμάτης'' στη Δραπετσώνα και ''Σιταποθήκες'' στον Άγ. Αντώνιο Κερατσινίου κ.α. (ΦΕΚ Β΄ 2317/19-6-18).

Τα επιτελεία των δημοτικών παρατάξεων αλλά και σύλλογοι γονέων,καθηγητών και συλλογικότητες κ.α. ήδη έχουν προβεί σε καταγγελίες κατά του δημάρχου και της δημοτικής αρχής.


Κύριε δήμαρχε από εμάς θα βγαίνουν ΟΛΑ στην δημοσιότητα βγάζοντας έγραφα και επιστολές των αναγνωστών μας για του λόγου το αληθές και όχι προεκλογικές κορώνες.

Επιστολή του υποψήφιου βουλευτή Γιάννη Τσιτούρη με την Ελληνική Λύση για το θέμα αυτό.

''Από τον Οκτώβριο του 2015 γνωρίζει ο δήμαρχος κ.Βρεττάκος τι ακριβώς θα γίνει και σιωπούσε αφού η συμφωνία που έκανε (φυσικά όχι φανερά) ήταν να του εξαιρέσουν μέρος της έκτασης των Λιπασμάτων σε ανταπόδοση όλων αυτών!
Κοινώς έκανε το κορόιδο και το ''θυμήθηκε'' το 2018 όταν ήδη είχε βγει το ΦΕΚ (19/6/2018) και μάλιστα πολύ αργότερα τον Οκτώβριο του 2018 που το έφερε στο δημοτικό συμβούλιο με ομόφωνη φυσικά απόφαση.
Να προλάβει την κατακραυγή που θα ακολουθούσε στην ουσία.
Υποτυπώδες νομικές ενέργειες για τα μάτια του κόσμου ΜΕΤΑ την έκδοση του ΦΕΚ.''

Η υποψήφια δήμαρχος Βάνα Δατσέρη ανέδειξε το θέμα και το έγγραφο από την προσωπική της σελίδα στο facebook στις 3 Δεκεμβρίου!
Καταγγελίες έγιναν ακόμα από τους υποψήφιους δημάρχους Διαλινάκη,Καμά και Καμπούρη και από νυν δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων.




Για όποιον θέλει να δει το ΦΕΚ μπορεί να το κατεβάσει από εδώ